RondreisThailand.com
 
 
  Navigatiemenu  
 
» Individuele rondreis
» Groepsrondreis
 
 
 
 

Informatie Bangkok

Zodra u bent geland in Bangkok, begeeft u zich direct in een compleet andere cultuur. Wanneer u het vliegtuig uitstapt en over de luchthaven van Bangkok wandelt, is dit al voelbaar. Maar het begint pas echt zodra u de eerste voetstappen buiten de luchthaven van Bangkok zet.

Bangkok is één van de drukste steden ter wereld. Het is er altijd bruisend, levendig en druk. Wat ook goed merkbaar is in het verkeer: in Bangkok is het namelijk vrijwel altijd spits. De zigzaggende auto’s, de felgekleurde taxi's, tuk-tuks en snelle brommertjes maken gezamenlijk dat Bangkok nooit slaapt.

Contrasten
‘S avonds staan in Bangkok veel kraampjes waar u eten, vers fruit en andere producten kunt kopen. Deze ‘eetgelegenheden'  zijn vaak slechts opgebouwd uit een tafel om op te koken en omgekeerde kratten waarop u kunt zitten. Hoewel deze kraampjes wellicht niet de meeste betrouwbare uitstraling hebben, is het eten er over het algemeen erg goed. Bovendien kunt u er heerlijk eten voor weinig geld. Vooral de lokale bevolking maakt hier graag gebruik van.

Naast het heerlijke eten staat Bangkok ook bekend om het bruisende nachtleven. Want zodra de avond valt in Bangkok, verandert het in een stad waar toeristen, verkopers en prostituees het straatbeeld bepalen. Zo is er de Patpong night Market. Op deze avondmarkt kunt u werkelijk van alles kopen. Van namaak merkkleding tot heerlijke specerijen. En van replica horloges tot een allerhande aan handgemaakte artikelen.

Overdag kunt u goed de contrasten van Bangkok zien. De skyline van Bangkok wordt dan beheerst door hoge moderne wolkenkrabbers, waaronder het hoogste hotel ter wereld (300 meter). En op grondniveau treft u tussen deze wolkenkrabbers, prachtige authentieke tempels zoals de What Phra Kao. Deze tempels bestaan veelal uit mozaïeken of met bladgoud beslagen torens.

Ondanks alle drukte is Bangkok een adembenemend mooie stad. De combinatie van het drukke verkeer, de vriendelijke Thai en het contrast tussen moderne gebouwen en historische tempels maken Bangkok een echte wereldstad.

 

 
Meest bekeken
 
Rondreis: Het Gouden Zuiden 16-daagse rondreis Het gouden zuiden
Prachtige rondreis door Zuid-Thailand. Ontdek in 16 dagen al het moois dat het gouden zuiden te bieden heeft.
Vanaf €1.109,- (via Fox Vakanties)
Emerald Rondreis 22-daagse Emerald Rondreis
Zeer complete ontdekkingsreis door Thailand, waarbij geen hoogtepunt wordt overgeslagen.
Vanaf €1.509,- (via Fox Vakanties)
Land van de Glimlach Het land van de glimlach (16 dgn)
De ideale combinatie tussen ontspanning en cultuur. Genieten en aanschouwen is het motto tijdens deze reis.
Vanaf €1.650,- (via Koning Aap)
Thailand Totaal Thailand Totaal (23 dgn)
Sla geen hoogtepunt over en ontdek de mooiste plekjes van Thailand tijdens deze complete rondreis.
Vanaf €1.599,- (via Shoestring)
Juwelen van de Andaman Juwelen van de Andaman (12 dgn)
Ontdek de mooiste plekken aan de Andaman Zee met deze schitterende rondreis. Uitstekend te verlengen.
Vanaf €1.384,- (via Fox Vakanties)
   
SITEMAP - ADVERTEREN